Rommelmarkt 2024

En daar gaan we weer! Ook dit jaar organiseert de Buurtwerking van het Groot Begijnhof, net zoals deze van het klein begijnhof, een Rommelmarkt. Dit gebeurt dit jaar op zaterdag 14 september.

Schrijf je zo snel mogelijk in want de vraag is meestal groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Gebruik daarvoor de grote oranje knop lager op deze pagina. De inschrijving sluit op zondag 20 augustus. Voor iedereen geldt: zonder inschrijving en betaling, geen standplaats. Vergeet ook zeker niet het reglement te lezen om problemen te voorkomen.

ROMMELMARKT DER BEGIJNHOVEN

De rommelmarkt der begijnhoven wordt gelijktijdig in het Groot Begijnhof en in het Klein Begijnhof georganiseerd. Maar wat is nu precies het verschil tussen het Klein Begijnhof en het Groot Begijnhof?


Simpel gezegd is het Groot Begijnhof gelegen aan je rechterhand als je de Sint- Katelijnestraat komt inrijden, met de Begijnhofkerk in de Nonnenstraat als middelpunt.


Het Klein Begijnhof ligt aan de linkerkant van de Sint-Katelijnestraat, met straten als Nokerstraat, Zelestraat en Heembeemd.

LET OP: ook de bewoners die voor hun eigen gevel staan, zijn verplicht zich in te schrijven en de uiterste inschrijvingsdatum geldt ook voor bewoners!

INSCHRIJVEN GROOT BEGIJNHOF

Reserveer en betaal je plekje vandaag nog via onze inschrijvingspagina:

INSCHRIJVEN KLEIN BEGIJNHOF

Inschrijven op de rommelmarkt van het Klein Begijnhof gebeurt niet via deze website maar door een mailtje te sturen naar: kleinbegijnhofmechelen@outlook.be