Rommelmarkt 2023

En daar gaan we weer! Ook dit jaar organiseert de Buurtwerking van het Groot Begijnhof, net zoals deze van het klein begijnhof, een Rommelmarkt. Dit gebeurt dit jaar op zaterdag 9 september. En we hopen dat de weergoden ons dit jaar gunstiger gezind zullen zijn.

Schrijf je zo snel mogelijk in want de vraag is meestal groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Gebruik daarvoor de grote oranje knop lager op deze pagina. De inschrijving sluit op zondag 20 augustus. Voor iedereen geldt: zonder inschrijving en betaling, GEEN standplaats. Vergeet ook zeker niet het reglement te lezen om problemen te voorkomen.

ROMMELMARKT DER BEGIJNHOVEN

De rommelmarkt der begijnhoven wordt gelijktijdig in het Groot Begijnhof en in het Klein Begijnhof georganiseerd. Maar wat is nu precies het verschil tussen het Klein Begijnhof en het Groot Begijnhof?
Simpel gezegd is het Groot Begijnhof gelegen aan je rechterhand als je de Sint- Katelijnestraat komt inrijden, met de Begijnhofkerk in de Nonnenstraat als middelpunt.
Het Klein Begijnhof  ligt aan de linkerkant van de Sint-Katelijnestraat, met straten als Nokerstraat, Zelestraat en Heembeemd.

INSCHRIJVEN GROOT BEGIJNHOF

Iedereen die zich als standhouder wil inschrijven op het Groot Begijnhof kan dat vanaf 8 mei doen via de inschrijvingspagina (zie oranje knop lager op deze pagina). De uiterste inschrijvingsdatum is 20 augustus. Lees bij het inschrijven goed het reglement na.

LET OP: ook de bewoners die voor hun eigen gevel staan, zijn verplicht zich in te schrijven en de uiterste inschrijvingsdatum geldt ook voor bewoners!

Wanneer je je hebt ingeschreven, zal je automatisch een e-mail ontvangen met extra info over de inschrijving. Je plaats krijg je de week voor de rommelmarkt via e-mail.

  • buurtbewoners: €5,00 ongeacht gevelbreedte
  • niet-bewoners: €8,00 voor 4 meter en €16,00 voor 8 meter (max 8 meter)
Schrijnstraat Moreelsstraat
Twaalf-Apostelenstraat Nonnenstraat
Acht-Zalighedenstraat Conventstraat
Sint-Beggastraat Hoviusstraat
Krommestraat Guido Gezellelaan
Begijnenkerkhof Binnenplein van brouwerij Het Anker
NAAR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVEN KLEIN BEGIJNHOF

De collega- vrijwilligers van het Klein Begijnhof hebben al wel laten weten dat de prijs voor de stand 1,5 € per strekkende meter bedraagt en dat deze gelijk is voor wel/geen buurtbewoners. De maximale lengte is niet gelimiteerd.

Inschrijven op de rommelmarkt van het Klein Begijnhof gebeurt niet via deze website maar door een mailtje te sturen naar: kleinbegijnhofmechelen@outlook.be